NEXION S.p.A. ir STENHØJ Group sujungia pajėgas

Atgal

NEXION S.p.A. ir STENHØJ Group sujungia pajėgas


Iš kairės: p. Claudio Spiritelli – NEXION vadovas, p. Cynthia Corghi – NEXION bendrasavininkė, p. Lene Dyøe Madsen – STENHØJ bendrasavininkė, p. Søren Dyøe Madsen – STENHØJ vadovas ir bendrasavininkis

Remiantis galutiniu susitarimu tarp dviejų privataus kapitalo (šeimos verslo) bendrovių, NEXION įsigijo 75% STENHØJ Grupės akcijų. Dyøe šeima liks svabiu STENHØJ Grupės akcininku, valdydama 25% akcijų.

 Nauja partnerystė tarp NEXION ir STENHØJ sukuria pagrindus tapti šios pramonės srities lyderiu, siūlant didesnę vertę savo klientams. Naujai sukurtos grupės konsoliduota veikla viršys 340 mln EUR apyvartą, jungs virš 2000 darbuotojų ir apims ženklią rinkos dalį ne tik Europoje, bet ir vertinant globaliai. Šie abu verslai puikiai papildys vienas kitą tiek produktų gamos pasiūla, tiek ir geografiniu vykdomos veiklos atžvilgiu.

 Kaip NEXION yra pirmaujantis produktų vystytojas ir gamintojas, veikiantis padangų keitimo ir ratų balansavimo bei suvedimo įrangos srityse, taip STENHØJ kuria vertę savo klientams, vystydamas, gamindamas ir platindamas aukštos kokybės keltuvus, stabdžių patikros, žibintų reguliavimo bei taršos matavimo stendus, tuo pačiu užtikrindamas jų techninę priežiūrą.

 Susijungusios kompanijos prognozuoja abipusę naudą iš kiekvienos atskirai vystytų gamybos bei platinimo pajėgumų sujungimo.

 NEXION turi stiprias rinkos pozicijas pietų Europoje, pietų ir šiaurės Amerikose, taip pat Kinijoje, Afrikoje bei Australijoje, tuo tarpu STENHØJ labai gerai vertinama šiaurės Europoje bei Australijoje.

 NEXION Grupės generalinis direktorius p. Claudio Spiritelli: “Tai bus tvirta partnerystė. NEXION ir STENHØJ pasižymi panašia sėkmės ir pasišventimo savo veiklai istorija, abi šios kompanijos siūlo rinkai sinergija pasižyminčią produktų gamą, skirtą visam automobilių priežiūros įrangos verslui.

Pavyzdžiu galėtų būti puikios kokybės tradicinių STENHØJ stabdžių ir žibintų stendų linijos, su kuriomis NEXION galės integruoti savo naujausius ADAS technologijų įrenginius, taip pateikiant būtiną ir labai reikalingą įrangą daugumai šiuolaikinių profesionalių automobilinių dirbtuvių”.

 STENHØJ Grupės generalinis direktorius p. Søren Dyøe Madsen, įžvelgia puikų derinį tarp NEXION ir STENHØJ:

“Pastaruoju metu mūsų pramonės srityje vis populiaresne tampa verslo konsolidacija. Norint būti rytdienos verslo lyderiu nepaprastai svarbu kurti tvirtas partnerystes. Būtent todėl aš labai laukiau šios dienos. Šiandien mes grindžiame pamatus labai stipriam tiekėjų junginiui Europoje, galbūt net ir globaliu mastu – su didele nauda mūsų svarbiausiems klientams, kuriant pilnavertę vertės grandinę. STENHØJ dabar dar labiau motyvuota tęsti veiklos kelionę, atvedusią mus į šiandienos sėkmę.”. Søren Dyøe Madsen tęs veiklą kaip STENHØJ grupės generalinis direktorius.

Apie NEXION S.p.A.:

NEXION yra šeimos valdoma įmonių grupė, kurios būstinė įsikūrusi Correggio mieste, Italijos Emilia – Romagnia regione. Grupė, turinti daugiau kaip 65 metų veiklos istoriją, laikoma vienu automobilių įrangos pramonės lyderiu ir valdo tokius žinomus prekių ženklus, kaip Corghi, Hpa-Faip, Mondolfo Ferro, Orlandini, Sice, Technomotor, Teco ir Bright.

 Apie STENHØJ Group:

STENHØJ buvo įsteigta 1917 metais ir įsikūrusi Barrit mieste, Danijoje. Šiandien STENHØJ yra pirmaujanti tarptautinė įmonių grupė, veikianti kompleksinėje vertės kūrimo grandinėje ir valdanti tokius žinomus prekės ženklus, kaip AUTOPSTENHOJ, Sherpa, Molnar, STENHØJ, GEMCO ir Tecalemit (apibrėžtose teritorijose).



Tiekėjai

CRANE
FLOWSERVE
KEOFITT
Thermador International
VICTOR PUMPS
ITT ENIDINE
EISENBLATTER
KLINGSPOR
YAMAWA
TEIJOVIVERK
NEDERMAN
ROBATECH
MITSUBISHI MATERIALS
AC HYDRAULIC (Danija)
AUTOPSTENHOJ (Vokietija)
STENHOJ (Danija)
SHERPA DIAGNOSTICS (Vokietija)
SICE (Italija)
WERTHER INTERNATIONAL (Italija)
CEMB (Italija)
„M & B ENGINEERING” (Italija)
SAXON (Vokietija)
HAWEKA (Vokietija)
Georg Kirsten GmbH & Co. (Vokietija)
DYNABRADE (JAV)
NEDERMAN (Švedija)
USAG (Italija)
BADGER METER (Vokietija)
SPACE Test / VSG (Italija)
SAMOA (Ispanija)
CAPELEC (Prancūzija)
SNAP-ON (JAV)
PRO – CUT (JAV)
SPX ROBINAIR (JAV/Italija)
WILKERSON (JAV)
TEMA (Švedija)
AUTOROBOT (Suomija)
CAR BENCH (Italija)
SAIMA MECCANICA (Italija)
IRT (Švedija)
DRESTER (Švedija)
WIELLANDER + SCHILL (Vokietija)
GYS (Prancūzija)
Bollhoff
PIZZI